Loading Flash Menu

Υπηρεσιακή Δομή

Loading Flash Menu

 

Επισκέπτες

Website counter
 

Παιδαγωγική
 
Καθοδήγηση

Χρήσιμα...

  Γίνεται ανάρτηση σεμιναρίων και επιμορφώσεων
που πραγματοποιούνται από διάφορους φορείς και είναι
προαιρετικά
           

 

4/4/2017

3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

 Πρόσκληση στελέχωσης της Επιτροπής Κριτών

 

21/3/2017

3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

 Πρόσκληση υποβολής εργασιών

 

17/3/2017

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. και μετά την επιτυχή υλοποίηση δύο κύκλων, θα υλοποιηθεί 3ος Κύκλος του προγράμματος «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων Δια Βίου Μάθησης».

 

9/3/2017

Θέμα:« Μεθοδολογία και μικροδιδασκαλία στην εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων»: Υποβολή αιτήσεων παρακολούθησης εξ αποστάσεως επιμορφωτικού προγράμματος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

 

2/3/2017

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

                                             Σχολή Επιστημών της Αγωγής

                                              Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε

την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017  στις 7.00 μ.μ.

στην αναγόρευση του κυρίου Jim Cummins, ομότιμου καθηγητή Γλωσσικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, Καναδά, ως επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

και

 

την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 9.30 π.μ.

στην Ημερίδα "Γλώσσες, Ταυτότητες και δικαιώματα στο σχολείο: Με αφορμή το έργο του Jim Cummins"

αμφιθέατρο Ι.Δρακόπουλος, Πανεπιστημίου 30

 

 

23/2/2017

3ο Διεθνές Συνεδρίο για την
Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

13/2/2017

2η  ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

1/2/2017

Θέμα: Διαβίβαση της πρόσκλησης για  παρουσίαση καινοτόμων/αποτελεσματικών  εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ημερίδα ειδικής αγωγής

 www.specialeducation.gr

Αξιότιμε κύριε/α Διευθυντά/ντρια,

 

Παρακαλούμε να διαβιβάσετε στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της περιφέρειάς σας τη συνημμένη πρόσκληση, η οποία αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παρουσίαση αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην 8η Ημερίδα Καινοτόμων/Aποτελεσματικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Ειδικών Παιδαγωγών (Π.Ε.Ε.Π.). 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας..

 

 

25/1/2017

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη  9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας  - 1η Ανακοίνωση
 

Σας κοινοποιούμε την 1η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, που θα διεξαχθεί στις 25, 26, 27 και 28 Απριλίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

 

Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΑΙΘ 192378/Δ2/11-11-2016) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ και το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχετική απόφαση ΥΠΑΙΘ 192373/Δ2/11-11-2016).

 Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μαθητών.

 Να σημειωθεί ότι από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου  2017 έχει ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής περιλήψεων εργασιών και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.

 Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και  η κατάθεση περίληψης εργασιών γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου    (www.math-syn-pli.gr).

 Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με Workshops, για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενες ανακοινώσεις.

    Επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής μιας αντιπροσωπευτικής σχολικής μονάδας (ανά βαθμίδα Εκπαίδευσης) από γειτνιάζουσες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

 Τέλος, σας κοινοποιούμε πληροφορίες  για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό επιστήμης του διαστήματος Odysseus II, του οποίου το Ίδρυμα NOESIS είναι συνδιοργανωτής και απευθύνεται σε μαθητές Α/θμιας - Β/θμιας εκπαίδευσης (Σχετικό Link:  http://www.odysseus-contest.eu/el/  ).

 

 

16/12/2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ονομάζομαι Τσιμπρή Ελένη και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του προγράμματος "Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση και Αποκατάσταση" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Σε συνεργασία με τον καθηγητή Ιωάννη Αγαλιώτη διεξάγουμε μία έρευνα προκειμένου να διερευνήσουμε τις διδακτικές επιλογές των εκπαιδευτικών ΠΕ70 σχετικά με την υποστήριξη των μαθητών με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Επικοινωνώ μαζί σας για να ζητήσω ευγενικά τη συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα. Παρακάτω σας παραθέτω το σύνδεσμο του ερωτηματολογίου το οποίο είναι σε ηλεκτρονική μορφή, εύκολο στη συμπλήρωση και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν προωθούσατε το παρακάτω ερωτηματολόγιο στους συναδέλφους, καθώς η συμμετοχή τους σε αυτό κρίνεται απαραίτητη και πολύτιμη!

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Το ερωτηματολόγιο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJwofIw6KD37hNaJWHvjURmy2ddSBPW0dRRNL1gX6f_d6YlQ/viewform

15/12/2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

 

Καλημέρα, ονομάζομαι Τσακουρίδου Άννα και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα σας παρακαλούσα αν ήταν εύκολο να προωθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο σε συναδέλφους γενικής αγωγής του σχολείου σας, ώστε να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά και ανώνυμα ένα ερωτηματολόγιο για την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας, Ακόμα, αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί τμημάτων ένταξης,

 

 

2/12/2016

Θέμα: «Οι δραστηριότητες υπαίθριας αναψυχής στην αυλή του σχολείου»: Υποβολή αιτήσεων παρακολούθησης καινοτόμου επιμορφωτικού προγράμματος της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. στην Ξάνθη

 

25/11/2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ

 

12/9/2016

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (2016-2017)

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης -ετήσιας διάρκειας (600 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»

με έναρξη Οκτώβριο του 2016 και λήξη τον Ιούνιο του 2017.

 

Η σελίδα αυτή κατασκευάστηκε και ενημερώνεται από τον εκπαιδευτικό 

Παύλου Τριαντάφυλλο.
 

This page has been created and being informed by the teacher Pavlou Triantafyllos
Επικοινωνία με τον υπεύθυνο σχεδιασμού - ανάπτυξης & ενημέρωσης  


Τελευταία ενημέρωση τη
ς τοποθεσίας 04/04/17